Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε σταθερά σχετικά με τις νέες υπηρεσίες και τις προσφορές μας.

2102838600
Τηλέφωνο
The DIEM Project The DIEM Project

Μερική

The Diem Project > Διαχείριση > Μερική

Όποια υπηρεσία διαχείρισης θέλετε, όπως τη θέλετε!

Παρότι η πλήρης διαχείριση του κτιρίου σας από μία εταιρεία εμπιστοσύνης σάς λύνει κυριολεκτικά τα χέρια και σας αποδεσμεύει από κάθε ευθύνη, κάποιοι ιδιοκτήτες προτιμούν να έχουν άμεση συμμετοχή στη διαχείριση των κοινόχρηστων χώρων του κτιρίου τους. Και στην περίπτωση αυτή, η DIEM είναι η εταιρεία που μπορεί να σας προσφέρει όποια υπηρεσία χρειάζεστε, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

Με την DIEM επιλέγετε από το πλήρες φάσμα Υπηρεσιών Διαχείρισης εκείνες που σας είναι απαραίτητες. Μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένες υπηρεσίες ή να εκμεταλλευτείτε τα οικονομικά μας πακέτα που σας εξασφαλίζουν ένα συνδυασμό υπηρεσιών σε προνομιακές τιμές.

● ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ
Μέσα από ένα δικό μας, ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό σύστημα, που υπολογίζει και αναλύει με ακρίβεια τις δαπάνες και τον επιμερισμό τους, εκδίδουμε τα κοινόχρηστα την ημέρα που θέλετε, με δυνατότητα ανάρτησης και διανομής

● ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
Αναλαμβάνουμε για εσάς την είσπραξη των οφειλών από ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, με τη χρήση ειδικών θερμικών μηχανημάτων για άμεση έκδοση εξοφλητικών αποδείξεων και ενημέρωσης υπολοίπου.

● ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
Μέσω της θυγατρικής μας εταιρείας Cleanex σας εγγυόμαστε καθαρούς κοινόχρηστους χώρους, με πιστοποιημένα προϊόντα και σταθερούς, εξειδικευμένους συνεργάτες.

● ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΜΥΚΤΟΝΙΕΣ
Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την εκτέλεση απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών, παρουσία Επόπτη Δημόσιας Υγείας και επαγγελματία Γεωπόνου, και εκδίδουμε τα αντίστοιχα Νόμιμα Πιστοποιητικά.

● ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Με βυτιοφόρα τελευταίας γενιάς, που διαθέτουν σύγχρονα αποφρακτικά και πιεστικά μηχανήματα υψηλών επιδόσεων, αντιμετωπίζουμε και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις αποφράξεων, επισκευάζουμε τις όποιες ζημιές και απολυμαίνουμε ολόκληρο το αποχετευτικό δίκτυο.

● ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ
Οι έμπειροι τεχνικοί μας, με ειδική άδεια στο συγκεκριμένο αντικείμενο, συντηρούν εγγυημένα τον καυστήρα πετρελαίου ή φυσικού αερίου του κτιρίου σας, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες διαρροών, απώλειας ενέργειας και άσκοπης σπατάλης χρημάτων.

● ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Χάρη στη μακρόχρονη συνεργασία μας με τη AVIN σας εγγυόμαστε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές πετρελαίου στην αγορά, όπως αναγράφονται καθημερινά στο site μας με απόλυτη διαφάνεια.

● ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ
Εξοπλίζουμε το χώρο σας με νέους πυροσβεστήρες ή αναλαμβάνουμε την αναγόμωση αυτών που ήδη διαθέτετε, στο χρονικό διάστημα που ορίζει ο κατασκευαστής.

● ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΤΙΡΙΟΥ
Η πολύχρονη συνεργασία μας με έμπειρους τεχνικούς κάθε ειδικότητας σάς εξασφαλίζει την έγκαιρη και οικονομική αποκατάσταση της όποιας ηλεκτρολογικής, υδραυλικής ή άλλης βλάβης προκύψει στο κτίριο, και σας καλύπτει σε κάθε ανάγκη ανακαίνισης ή συντήρησης (air condition, δεξαμενές, καμινάδες).

● ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΩΝ
Οι γεωπόνοι μας βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας προτείνουν τις καλύτερες επιλογές φύτευσης με βάση το μικροκλίμα της περιοχής σας, και να συντηρήσουν τους φυτεμένους κοινόχρηστους χώρους με σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό.

● ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Χάρη στην πολυετή μας ενασχόληση με τις διαχειρίσεις κτιρίων, έχουμε αναπτύξει το κατάλληλο δίκτυο συνεργατών ώστε να καλύπτουμε οποιαδήποτε άλλη κτιριακή ανάγκη προκύπτει, από την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών και την εκπόνηση μελετών θέρμανσης/ψύξης μέχρι νομικές συμβουλές, ασφαλιστικές καλύψεις, υπηρεσίες μίσθωσης ακινήτων, ακόμα και διοργανώσεις εκδηλώσεων.

    ΑμεσηΕπικοινωνια


    * Με την αποστολή του παρόντος αποδέχεστε και συναινείτε ανεπιφύλακτα η εταιρεία μας να διαχειρίζεται τα αναγραφέντα ανωτέρω στοιχεία προς διεκπεραίωση της υποθέσεώς σας. Όλα τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα θα χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο παρέχονται.

    ΔιαχείρισηΚτιρίων